De arbeidsvoorwaarden bij HDSR

Een belangrijke bron voor jouw werkgeluk: de arbeidsvoorwaarden. In de vacaturetekst lees je al wat je krijgt. Toch hebben we bij HDSR meer te bieden. Laat je verrassen met deze golf van waardering.

DE ARBEIDSVOORWAARDEN BIJ HDSR

Een belangrijke bron voor jouw werkgeluk: de arbeidsvoorwaarden. In de vacaturetekst lees je al wat je krijgt. Toch hebben we bij HDSR meer te bieden. Laat je verrassen met deze golf van waardering.

Dit krijg je:

Werkweken waarbij 36-uur fulltime is.

Een fijne manier om werk en privé in balans te houden. Misschien zelfs 4 x 9 uur werken en een dag vrij?

Jaarlijkse verhoging.

Een salarisverhoging van 2,5%. Tot je het einde van jouw schaal hebt bereikt.

100% betaald ouderschapsverlof voor 13 weken.

Je krijgt bij HDSR je huidige salaris doorbetaald tijdens je ouderschapsverlof. Voor de volle 100%. 13 weken lang. Hoe je die 9 weken inzet? Dat overleg je natuurlijk met jouw leidinggevende.

Een NS-Business Card.

Reizen met het openbaar vervoer van en naar je werk? Met de OV-fiets, metro, tram of trein? Klinkt goed. Wat het nog beter maakt? Gratis reizen van en naar je werk met de NS-Business Card.

Reiskostenvergoeding.

€ 0,23 per kilometer om precies te zijn. Als je met je eigen auto een zakelijke reis maakt worden de kilometers met € 0,39 vergoed. 

De mogelijkheid om onze poolauto te gebruiken.

Ben je op kantoor en moet je naar een andere locatie? Gebruik dan onze poolauto’s.

Vakantiedagen.

165,6  uur verlof per jaar als je fulltime (36 uur per week) werkt.

Een Individueel Keuzebudget (IKB).

Bereken eens 21% van jouw salaris (bruto). Dát bedrag krijg je maandelijks boven op jouw salaris. Voor extra salaris, vakantieverlof of een bijdrage voor je opleiding. Het mooie is: elke maand bepaal je zelf hoe je dit bedrag inzet.

Spaar het op voor later in het jaar. Gebruik het direct. Het is helemaal aan jou.

Pensioenopbouw via ABP.

Nu al zekerheid opbouwen voor je pensioen. Daar helpen we je graag bij. Want je pensioen is geregeld via ABP. 

Feestdagen omwisselen

Niet iedereen viert de standaard reguliere christelijk feestdagen, maar wel andere. het is daarom mogelijk om 2 vast gestelde dagen vanuit de CAO om te ruilen voor een andere religieuze of culturele feestdag. 

Bij HDSR kan je:

Hybride werken.

Een paar dagen in de week werken op kantoor of in het werkgebied met collega's. Goed om betrokken te blijven met je team. En de andere dagen? Dat overleg je met je leidinggevende.

Je werkuren bepalen.

We kennen flexibele begin- en eindtijden. Vind je het fijn om vroeg in de ochtend te werken? Of werk je juist graag wat langer door. Of toch liever iets meer uur op 1 dag? Dan heb je later in de week wat meer vrije tijd.

Samengevat: geef vooral aan wat voor jou past. Samen met het team kijk je naar de mogelijkheden.

Fijn werken. Op kantoor of thuis.

Werken op een plek waar jij je fijn voelt. Toegankelijk voor iedereen. En met de materialen die je nodig hebt om je werk goed te doen. Bij HDSR is het allemaal geregeld. Om een paar voorbeelden te noemen:

Overwerk omzetten in 'tijd voor tijd'.

Of laat je het toch uitbetalen. Ga hier over in gesprek, want een goede werk-privé balans vinden wij erg belangrijk. Een mogelijke toeslag over deze uren wordt apart uitbetaald

Op kantoor:

  • hebben we zowel een kantoortuin als aparte ruimtes om rustig te werken.

  • is rekening gehouden met mensen met een arbeidshandicap. Denk aan een lift. Of software om je te helpen met je werkzaamheden. 

  • lunch je samen met je collega’s in de kantine of de picknicktafels buiten.

Werken vanuit huis:

  • dan heb je een laptop, telefoon, toetsenbord, groot scherm en computermuis nodig. Regelen we.

  • richt je eigen ergonomische werkplek in met de € 850 die je van HDSR krijgt.

  • krijg je een thuiswerkvergoeding van€ 3 per dag.

Voor je persoonlijke ontwikkeling ontvang je:

Een persoonsgebonden budget.

Voor opleidingen, cursussen en coaching. Met een budget van € 6.000,-.  Iedere 5 jaar krijg je opnieuw dit bedrag. Ben je onder de 35 jaar is dit bedrag zelfs € 12.000,-, zodat je als junior snel je kennisniveau kan opkrikken binnen de waterschapswereld.

Jaarlijks een budget om je verder te ontwikkelen.

HDSR organiseert ieder jaar een studiebeurs. Hier kan je 1 keer € 5.000 extra voor krijgen om je vakinhoudelijke kennis te verrijken. Voor het geval wanneer je persoonsgebonden budget op is en jij je nog meer wil ontwikkelen. Let op: Dit gebeurt op inschrijving en je moet zelf aantonen waarom dit belangrijk is voor je ontwikkeling. Er zijn maar een paar beurzen te verdelen per jaar.

Blijf op de hoogte

Als eerst weten of er een nieuwe vacature vrijkomt bij HDSR? Dat snappen we. Vul jouw e-mailadres in. Dan krijg je direct een bericht wanneer er een nieuwe functie beschikbaar is. We houden je op de hoogte!