DUURZAAMHEID

Gezond werken werkt. Van fysieke, mentale, financiële tot sociale gezondheid. Allemaal binnen een prettige werkomgeving. Daar zorgen we voor bij HDSR. En dat kan op vele verschillende manieren. Hieronder hebben we er een paar voor je op een rij gezet.

DUURZAAMHEID

Gezond werken werkt. Van fysieke, mentale, financiële tot sociale gezondheid. Allemaal binnen een prettige werkomgeving. Daar zorgen we voor bij HDSR.

Gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid

Gezonde collega’s zijn net zo onmisbaar als het water waar we mee werken. Daar helpen we je bij. Zodat jij je werk met plezier blijft doen. Door lezingen, workshops en activiteiten voor je te organiseren. En onderwerpen bespreekbaar te houden op de werkvloer. Iedereen heeft iets anders nodig, dus ontdekken we samen hoe we jou het best kunnen helpen.  

Waar Jong HDSR samenkomt

Hét jongerennetwerk binnen HDSR waar iedereen elkaar weet te vinden. Deze netwerkorganisatie organiseert lezingen, workshops en sociale activiteiten. Ook met het doel om te blijven netwerken. Leuk, gezellig én leerzaam.

Verfrissende activiteiten

Laat je inspireren met nieuwe ideeën. Neem deel aan de activiteiten van FRIS. Of help mee ze te organiseren. Van bijeenkomsten tot ludieke acties met een knipoog. Verfrissend voor jou én heel HDSR. 

Dijkbewaking op pad

Word jij onderdeel van het dijkleger? Dan heb je 2 keer per jaar een excursie in het veld. Om een oefening van de dijkbewaking te doen. Dan simuleren we schade in de dijken. Die scheuren ontdek je samen met je team. Om vervolgens te bepalen wat de ernst is. Interessant? Zeker weten! 

Zelfs een officiële personeelsvereniging

We stellen je graag voor aan PLONS. Dé personeelsvereniging van HDSR die allerlei activiteiten organiseert voor en met de leden. Om verschillende afdelingen samen te brengen. Zo leer je je collega’s nog beter kennen.

Bijzondere dagen goed vieren

Denk aan de dag van de organisatie. Waar we een dag op pad gaan om van elkaar te leren. Met als bonus dat we ook betrokken blijven bij elkaars werk. Of de dag van de innovatie. Waar we extra aandacht geven aan wel en niet uitgevoerde innovaties. Zo blijven we elkaar inspireren. 

Blijf op de hoogte

Als eerst weten of er een nieuwe vacature vrijkomt bij HDSR? Dat snappen we. Vul jouw e-mailadres in. Dan krijg je direct een bericht wanneer er een nieuwe functie beschikbaar is. We houden je op de hoogte!