DOCU
KWA+
Polsbroek

Binnen onze organisatie werken verschillende collega’s aan het project capaciteitsuitbreiding Klimaatbestendige Wateraanvoer (KWA+) Doel van dit project is om in tijden van extreme droogte extra water aan te voeren naar het westen van ons land om daar de verzilting tegen te gaan. Dat  water voeren we aan door ons gebied.

Dat gaat niet vanzelf. Op verschillende locaties in ons gebied is het nodig om de pompcapaciteit te vergroten (Caspargouw), vernauwingen in wateraanvoerroutes weg te halen (Doorslagsluis, Polsbroek en Nieuwerbrug) en watergangen te verbreden en verdiepen (Polsbroek, Lopikerwaard, Gekanaliseerde Hollandsche IJssel).

Marinka op pad met hond Noi

Een omvangrijk project, met verschillende technische hoogstandjes waar collega’s met passie en kennis aan hebben gewerkt. Dat hebben we vastgelegd in twee korte video’s. In de video gaat manager projectbeheersing Marinka de Vos – Crielaard met haar hond Noi op bezoek bij collega’s van haar projectteam om te kijken wat er allemaal komt kijken bij werken aan zo’n belangrijke project. En hoe leuk dat is!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures. Stel een job alert in en wij zorgen ervoor dat je een update krijgt zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is.